Eurolliga

Alfred Julbe: “Hem perdut la confiança en el tir exterior”

L’entrenador de l’Spar Girona considera que el desencert ha estat la principal causa de la derrota de l’equip contra el Galatasaray a Fontajau

L’entrenador de l’Spar Girona, Alfred Julbe, ha destacat el poc encert de les seves jugadores com a clau que explica la derrota de l’equip a Fontajau contra el Galatasaray (55-69): “És una realitat que fa temps que hem perdut la confiança en el tir exterior. Com totes les coses és responsabilitat meva i de tot el cos tècnic; la majoria de tirs són en bones posicions i de jugadores amb talent per ficar-les, però ens falta la generació de confiança per anotar.” L’entrenador admet que l’aturada d’unes setmanes de la lliga i l’Eurolliga anirà bé a l’equip. “Hi ha una part del rendiment que té relació amb el cansament. Hem volgut arribar a la nostra millor versió però no hem pogut i ficar de fora és molt important contra rivals com aquest.”

Respecte el parcial de 3-21 que ha encaixat l’equip en el segon quart Julbe defensa que les jugadores mai s’han deixat anar. “La part més recriminable és quan en el segon quart ens ha afectat tant els errors en el tir. El rival se n’ha aprofitat i podríem haver anat al vestidor perdent de sis i no de 15.” “Necessitem –hi ha afegit– la nostra millor versió per competir en aquests partits, no podem viure només del contraatac.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)