Eurolliga

L’Spar Girona encaixa la derrota més àmplia del curs a Europa (78-57)

L’Uni perdia de 25 (78-53)

L’Spar Girona ha perdut el duel directe pel primer lloc del grup, a Istanbul i contra un equip que aspira a l’Eurolliga. L’Uni, amb Drammeh al cinc inicial (0 punts), ha anat de més a menys i amb els dotze de l’average igualats al descans per les locals (71-59 a Fontajau a l’octubre) el 7-0 a l’inici del tercer quart ha desactivat les gironines, que el 12 de gener tornen a la competició europea contra el Kursk, que fins ara era qui l’havia guanyat de més (92-75) a l’Eurolliga –a la lliga el Promete 68-46). S’acaba, doncs, la ratxa de quatre victòries de l’Spar Girona a Europa.

La mida presa

Lapeña ha hagut de demanar temps mort a 5:31 per acabar el primer quart, amb l’Uni manant des de l’inici (0-2 Gardner al segon 3). L’alera duia 6 punts, Burke s’estrenava de tres (8-9) i Reisingerová 4 (8-9 i 8-13). Williams en acció continuada per segon cop liderava la reacció (11-13) quan Labuckiene feia anar Burke al perímetre, amb les dues bases juntes. Burke en porta enrere empatava a 15 després de dues accions més de Williams (8 punts) i López a 17 a l’últim minut del quart, amb McBride i Gardner anotant de 6 metres en suspensió.

Cinc cistelles

Palau ha comès falta a McBride quan estava tirant de tres (23-19 amb addicional) a l’inici del segon quart, amb Faustine Parra en el cinc (2:31). Dos errors de Drammeh i el 12è punt de Williams acabaven amb tems mort gironí a 5:07 (31-25) per preparar una jugada que Reisingerová no anotava i, Sabally, acostava la diferència a la barrera psicològica de tres (34-25) i en transició per un mal balanç vermell (36-27), i la feia superar de 4,6 m (38-27). Iagupova ha enfilat la màxima (40-27). Reisingerová en la continuació cap a fora a la línia de fons feia la cinquena cistella gironina del segon quart (40-30), que acabava 12 avall: 42-30, Williams de tir lliure.

Molt fàcil

Iagupova de tres al límit de la possessió, Williams i Cakir molt fàcil en 1:54 han enfilat la màxima a l’inici del tercer quart (49-30, temps mort de Julbe). Gardner a cistella passada (49-33) i assistint Burke (53-35) produïa els punts gironins. Labuckiene a 38 segons i amb addicional feia la tercera cistella de l’Spar (58-38) i Burke de tres després del tap rebut al primer intent deixava la diferència per sota els 20 (60-41) en la quarta del tercer quart.

Diferent

Gardner, Labuckiene i la defensa zonal han canviat la cara de l’Uni a l’inici de l’últim quart (63-45). L’antiesportiva a Flores en una transició amb 4 punts de la mataronina ajustaven el marcador (66-51) però McBride amb addicional a la següent acció la tornava a acostar als 20 (69-51), que establia Sabally (73-53) abans d’enfilar la màxima a 25 (78-53) amb un 12-2 de parcial i Reisingerová de tres maquillava el resultat (78-57).