Eurolliga

L’Eurolliga retallarà el període de quarantena dels jugadors

Aplicarà una norma semblant a la de l’NBA, que va passar fa unes setmanes de 10 a 6 dies pels jugadors que donen positiu

Els clubs de l’Eurolliga han decidit reduir el temps de quarantena dels jugadors que donen positiu per coronavirus i l’ha passat de 14 a un període d’entre deu i set dies. El número definitiu serà votat demà i dependrà dels diferents protocols que hi ha a cada país. D’aquesta manera s’intenta evitar l’allau de partits ajornats i que la competició pugui avançar malgrat les dificultats. L’NBA ja es va trobar fa unes setmanes en la mateixa situació i va reduir el temps de quarantena de deu a sis dies per a les persones sense símptomes.

Tot i que la suspensió de la competició està totalment descartada el calendari general grans maldecaps pels ajornaments de partits. El protocol actual assenyala que els partits es poden posposar si un equip no té com a mínim vuit jugadors disponibles. No es poden, en qualsevol cas, ajornar més de tres vegades. L’equip que ho sol·liciti acaba perdent el partit per 20-0.

Aquest dilluns s’ha anunciat l’ajornament dels partits Alba-Panathinaikòs, Efes-Bayern i Zalgiris-Olympiacòs, corresponents a la 19a jornada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)