Eurolliga

Mirotic i el Barça, admirats i temuts

Els executius dels equips rivals els voten a mitja temporada com el millor jugador i el favorit per guanyar el títol

El pivot del Barça Nikola Mirotic ha estat reconegut com el jugador més determinant de l’Eurolliga en l’enquesta realitzada pels Generals Managers de tots els equips al final de la primera volta. El montenegrí ha estat escollit amb gairebé el 90 per cent dels vots com el candidat amb més opcions de ser nomenat jugador de la temporada al final de la competició.

El Barça, líder de la competició (15-3), també ha estat reconegut pels executius com l’equip amb més possibilitats de jugar la final a quatre (94,4 per cent) i com el rival més incòmode pels rivals (33,3 per cent). Altres jugadors de l’equip apareixen també com a protagonistes en aquesta tradicional enquesta a mitja temporada. El lituà Rokas Jokubaitis (38,9 per cent) ha estat escollit com el favorit a ser declarat “estrella emergent” de la temporada i Nick Calathes ha estat considerat (66,7 per cent) com el millor assistent del campionat. Kuric, per la seva banda, és el segon millor tirador de la competició rere un exblaugrana, Marcus Eriksson.

Pel que fa als rivals, el Madrid és considerat el segon favorit per arribar a la final a 4, Tavares és el millor defensor i Pablo Laso, el millor entrenador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)