FIBA Champions

Comença el Top 16 amb una derrota

Bàsquet. Lliga de campions FIBA. El Baxi Manresa lluita a la pista del Tofas Bursa, però cedeix en els darrers minuts. Els 31 punts que anota Maye són insuficients per guanyar

Tofas Bursa 74 Baxi Manresa 68

TOFAS BURSA:Cook (7), Shepherd (10), Ugurlu (8), Zubcic (16) i Simmons (4) –inicial–; Ennis (15), Arslan (8), Satir, Tanisan i Yasar (6). 25/48 de 2 punts. 6/20 triples (3 Zubcic, 2 Ennis i 1 Cook). 6/6 tirs lliures. 36 rebots (6 Simmons). 20 assistències (7 Shepherd). 97 de valoració (14 Ennis).BAXI MANRESA:Maye (31), Pérez (2), Thomasson (4), Valtonen (6) i Bako (8) –inicial–; Francisco (5), Garcia (2), Martínez (3), Sima, Steinbgergs (7), Urtasun i Vaulet. 18/35 de 2 punts. 9/30 triples (6 Maye, 1 Francisco, Martínez i Steinbergs). 5/7 tirs lliures. 40 rebots (7 Maye). 22 assistències (8 Pérez) i 83 de valoració (30 Maye).PARCIALS:20-20, 22-14 (42-34), 8-17 (50-51) i 24-17 (74-68).

El debut del Baxi Manresa en el grup J del Top 16 de la lliga de campions FIBA va acabar amb una derrota a la pista del Tofas Bursa turc. El conjunt del Bages va lluitar i va tenir avantatges, però es va mostrar irregular i va cometre errades que el van penalitzar.

Els 31 punts que va anotar Luke Maye van ser insuficients per aconseguir la victòria, tot i que els manresans van estar en el partit i amb possibilitats de guanyar fins al darrer minut. El Baxi Manresa va tenir la important baixa de Chima Moneke, que al final no va viatjar per molèsties musculars.

El Baxi Manresa va arribar al descans amb desavantatge (42-34) i en l’inici del tercer quart va estar deu punts per sota. Va entrar en els darrers deu minuts al davant en el marcador (50-51) i va buscar la victòria fins al final.