ACB

Renovació de Duran a la vista

Bàsquet. ACB. El tècnic, que ha retornat la Penya entre els millors, ha rebut una proposta per dos anys més

Carles Duran, tècnic del Joventut format en el planter, podria renovar la setmana vinent. La proposta del club verd-i-negre sembla que és per les pròximes dues temporades, i d’aquesta manera el projecte de la Penya tindria continuïtat tot i el rumor de possibles recanvis. Qui ja tenen confirmada la seva continuïtat són els tècnics ajudants Dani Miret i Pau del Tio. Des de l’arribada del tècnic (1976) de Vilassar de Mar, el passat 7 de febrer, fa quatre anys l’equip ha anat en clara línia ascendent. Primer va salvar del descens, amb Laprovittola a la pista, la Penya, fet que podia haver suposat la desaparició del club i després, amb la solidesa econòmica que ha donat el grup inversor de Scranton, ha anat construint una plantilla sòlida i recuperant el segell Penya. Amb l’ADN Joventut com a bandera, va recuperar gent de la casa com Ribas, Bassas o Vives, juntament amb gent del planter com Parra, Ventura, Busquets, Maronka... i els darrers que han marxat com Dimitrijevic i López-Arostegui. A més, es va poder fitxar un jugador diferencial com Tomic. Enguany el repte era ser en la copa, en el play-off, i arribar lluny en l’Eurocopa. Al torneig del KO hi van ser tot i la decepció de quedar eliminats en els quarts, està en posició de play-off i a Europa és líder amb dues victòries de diferència respecte dels seus immediats perseguidors i amb la possibilitat de tenir el factor pista a favor en els vuitens, quarts, semifinals i final, eliminatòries a un sol partit. Guanyar l’Eurocopa és jugar l’Eurolliga. La Penya és, doncs, a quatre triomfs de ser-hi. Però el més important és que Carles Duran i el director esportiu Jordi Martí formen un tàndem en què parlen el mateix idioma de filosofia Penya que està portant l’equip no només a fer un gran bàsquet i guanyar molts partits sinó a fer-ho amb gent de la casa, i això no és fàcil.

Albert Ventura, un cas diferent

El capità de la Penya va rebre a final d’any la comunicació del club que es podia buscar equip per al curs vinent. Això va desfermar un moviment a les xarxes i a l’Olímpic reclamant la seva renovació. A hores d’ara està tot aturat. Carles Duran, si acaba renovant, sempre s’ha mostrat partidari de comptar amb Ventura.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)