FIBA Champions

El Baxi cedeix en un final d’infart a la pista del Darussafaka (89-84)

Els manresans han remuntat 16 punts (35-19) gràcies a Francisco (77-81) però se li ha escapat el matx

El Baxi, sense Bako lesionat, ha perdut la primera oportunitat per obtenir el bitllet pel quarts de final en perdre a la pista del Darussafaka (89-84). Els manresans han arribat a perdre de 16 punts (35-19) però han remuntat al darrer quart (75-76) i en un final d’infart tres imprecisions de Francisco han estat decisives.

Els manresans han topat amb un Darussafaka llançat des del salt inicial i, curiosament, amb més intensitat que el Baxi. Els de Pedro Martínez han anat a remolc ja del primer minut (18-6), una diferència que s’ha ampliat fins els 15 després d’un triple de Troy Caupain (11 punts) que juntament amb Isaiah Piñeiro (7 punts i 4 rebots) han estat un malson en el primer quart. Entre els dos han valorat 24, el doble que tot el Baxi junt. Els turcs han agafat un màxim avantatge de 16 punts (35-19) però abans del descans el Baxi ha retallat la diferència gràcies als 4 triples de Thomasson (48-39).

Al tercer quart els manresans s’han situat a només cinc punts després d’un altre triple de Thomasson (52-47). Tot i els molts errors defensius del Manresa ha fet un pas endavant Moneke (18 punts fins llavors) per mantenir els manresans (61-57). Però Boothe, amb dos triples, ha retornat la diferència fins els 10 punts (67-57). Al darrer quart el Baxi ha tret el caràcter i el segell competitiu que li dona Pedro Martínez i han fet un parcial de 2-11 per situar-se a només un punts a 7:11 pel final amb un Moneke espectacular (71-70). L’experiència de Guler ha estat clau en aquesta fase i juntament amb Wooler ha fet una petita estirada (75-70). Però dos triples seguits de Francisco han posat per primera vegada els catalans al marcador (75-76). El mateix Francisco ha encadenat el seu tercer triple seguit (77-81). Però en aquesta fase un triple de Wooler i sobretot tres errors seguits de Francisco han acabat d’enfonsar els manreaans.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)