ACB

Feliz (21 punts) enfonsa el Barça en un derbi vibrant (83-72)

Els verd-i-negres han dominat des del salt inicial amb un Barça que mai ha tingut bones sensacions

La Penya ha superat el Barça (83-72) en un partit amb rècord de públic aquesta temporada a l’ACB amb 12.166 espectadors. Els verd-i-negres han dominat des del salt inicial amb Feliz com a factor sorpresa anotant 21 punts i cobrint de forma brillant la baixa d’última hora de Vives -amb gastroenteritis- i de Bassas lesionat. Tampoc han jugat Brandon Paul, Oriola, Sanli, Jokubaitis ni Higgins. Laprovittola ha estat desaparegut (6 punts) en el seu retorn a Badalona.

Els verd-i-negres han començat més consistents amb Birgander sorprenent dins la zona atacant Smits (10 punts) i Feliz assumint lideratge (16-11). Però l’entrada a pista de Tomic i Ribas ha fet que el Joventut fes un pas més agafant més de 10 punts de renda després del segon triple de Ribas (29-19). El Barça ha estat molt desencertat en el triple (1/8 mentre la Penya portava 5/8) i els únics recursos eren les pilotes interiors de Davies atacant Tomic. Però no ha estat suficient perquè els verd-i-negres, molt sòlids al darrera, han agafat 16 punts de renda (48-32) abans del descans (50-34).

Al tercer quart els blaugrana, tot i veure com el Joventut ha agafat un màxim avantatge de 17 punts (54-37) ha començat a retallar (59-49). En l’últim Saras ha sortit sense bases per tenir un cinc més físic i ofegar la Penya en atac. Un triple d’Exum ha rebaixat la barrera psicològica dels 10 punts (63-56). Però tot i la pressió del Barça els verd-i-negres han sabut gestionar bé la diferència amb l’experiència de Ribas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)