FIBA Champions

Som-hi, ‘Resa’; som-hi, Congost

Bàsquet. FIBA Champions League. El Baxi vol continuar fent història (20.30 h) i disputa el primer duel de la sèrie de quarts al millor de tres partits contra l’Unicaja de l’exmanresà Ibon Navarro

La història s’escriu cada dia, però avui (20.30 h, Esport3/DAZN) el Baxi Manresa n’escriurà una de les que es volen recordar durant anys. Els manresans s’estrenen en els quarts de final de la competició europea contra l’Unicaja de l’ex-Manresa Ibon Navarro. L’eliminatòria és al millor de tres partits. El segon serà dimarts vinent (20.30 h) al Martín Carpena i, si fos necessari un tercer i definitiu de desempat, seria el dimecres 20 d’abril El Baxi Manresa rep la visita de l’Unicaja al Nou Congost. El matx correspon al play-off dels quarts de final de la Basketball Champions League. El primer equip que guanya dos partits es classifica per a la final four de Bilbao. En cas que la sèrie s’hagi de decidir en un tercer, es jugaria el dimecres 20 d’abril al Nou Congost.

Els manresans, que tenen les baixes ja conegudes de Dani García i de Guillem Jou, ja han superat aquest curs l’Unicaja al Nou Congost en la primera volta, amb un resultat de 85-74. Els dos equips es tornaran a veure les cares en l’ACB en la penúltima jornada a Màlaga.

L’Unicaja, dirigit per Ibon Navarro, entrenador del Manresa les campanyes 2015 a 2017, és un conjunt amb una columna vertebral formada per jugadors espanyols. Respecte a l’inici de temporada, l’equip de Màlaga ha canviat força amb l’arribada de Kravic, Mooney i Oliver, la marxa de Cole, la baixa per tota la temporada de Michael Eric, i el relleu a la banqueta de Katsikaris a Navarro. Dels malaguenys, cal destacar els exteriors, Brizuela i Bouteille, amb 11,7 i 11,9 punts per partit respectivament. Espectacular l’aportació de Cameron Oliver, que, amb només dos partits en la competició, és el màxim anotador amb 13,5 punts.

3.395 euros solidaris

D’altra banda, ahir es va fer públic que el Baxi va recollir aquesta xifra en la rifa de les samarretes especials que els jugadors van lluir contra el MoraBanc per recollir diners en favor dels refugiats de guerra.

LA PRÈVIA

És un equip que ha canviat molt, hem d’estar tranquils, sabent que tenim l’impuls de la nostra afició però no estar sobreexcitats
Pedro Martínez
És fantàstic tornar a ser amb l’equip; és extraordinari per al club jugar els quarts, i tenim el repte de la ‘final four’
Ismael Bako

Lundberg, primer danès a debutar en l’NBA

L’exjugador del Manresa Iffe Lundberg es va convertir, contra els Thunder, en el primer danès de la història a debutar en l’NBA. És el quart jugador que ho fa després de passar per Manresa després de Torraye Braggs, Andrés Nocioni i Serge Ibaka. Va estar a la pista 4 minuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)