ACB

El Palau celebra els 50 anys

Bàsquet. ACB. El Barça, líder, vol llepar-se les ferides europees a casa reivindicant-se contra el Burgos (12.30 h) amb una festa. La Penya visita el Madrid, tercer a només un triomf (18.30 h)

“En quatre dies ens juguem la vida i esperem estar a l’altura. Estic preparat per sofrir amb els meus jugadors”, va sentenciar molt emprenyat Saras Jasikevicius divendres després que el Barça perdés el partit a la pista del Bayern i s’encomanés a un cinquè partit dimarts al Palau per ser a la final a quatre de l’Eurolliga. El lituà va ser molt crític amb els seus jugadors, tot i admetre que no li ve de nou. Avui, els blaugrana, líders a l’ACB, tenen una bona ocasió a casa contra el penúltim, el Burgos (12.30 h, MD), per llepar-se les ferides en el marc d’una festa –una cosa no treu l’altra– per commemorar els cinquanta anys del Palau. A les 12 h, es projectarà una cartografia espectacular que repassarà la història del bàsquet blaugrana. En la mitja part sortiran al parquet les llegendes.

El Joventut, per la seva banda, arriba a la pista d’un Real Madrid reviscolat (18.30 h, Vamos) tercer (20-10) a només un triomf dels blancs (21-9) en un partit important de cara a la classificació final abans del play-off. El Joventut ve de dues victòries a l’ACB contra Fuenlabrada i Unicaja i vol continuar sumant. Té la baixa sensible de Brodzianksy.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)