Lliga femenina

Missió impossible 2?

Bàsquet.L’Spar Girona i el Cadí han de guanyar a València (19 h) i a Salamanca (20.30 h), de 13 i 8 punts o més, per ser a la final de la lliga

Els dos equips catalans de la Lliga Femenina posaran punt final a la temporada 2021/22 si no són capaços de capgirar els resultats de les semifinals. El primer a intentar-ho serà l’Spar Girona (19 h Teledeporte), que ha de remuntar el 49-61 a Fontajau si no vol que el València sigui per segon any seguit el seu botxí en la semifinal. “No tenim res a perdre i la mentalitat ha de ser la de sortir a guanyar de 20”, diu Laia Palau. La capitana de l’Uni podria disputar el seu últim partit com a jugadora professional si es retira aquest estiu, una decisió que assegura no haver pres encara.

El Cadí té una diferència més curta a remuntar a la pista de l’Avenida (20.30 h) gràcies al triple a l’últim instant d’Irati Etxarri a la Seu (66-73). “És una pista molt complicada però estem esperançats de tornar a tenir la mentalitat d’aquí a casa”, diu Bernat Canut sobre com afronta l’equip el duel, en el qual espera abaixar l’encert castellà en el triple (12/21 amb 5/7 de Karlie Samuelson, 3/6 de Copper i 2/3 de Síliva Domínguez), fer un bon inici i, amb un gran respecte pel rival, jugar sense por a l’error. Aquesta és la quarta presència del Sedis en semifinals, i amb l’Avenida s’ha vist les cares dos cops (el 2015 i ara). Contra el Rivas el 2013 i contra l’Uni el 2019, les altres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)