Eurolliga

“En el tercer quart ho hem regalat tot”

Saras Jasikevicius. Tècnic del Barça

Expeditiu com sempre, Saras Jasikevicius, el tècnic del Barça, es va mostrar absolutament decebut: “És una gran decepció. En la mitja part ja he dit als jugadors que estàvem fent moltes coses malament. Hem fet 83 punts, suficients per guanyar el partit. El Madrid n’ha fet 52 en el segon temps, això és inacceptable i no és seriós. Hem estat molt malament en el segon temps. Cal més sacrifici, no hem de regalar faltes. En el tercer quart ho hem regalat tot. Ens passa massa vegades. Només hem fet faltes quan ells ja llançaven a cistella i no hem sabut aturar contraatacs. És una nit molt difícil per a l’afició i per a nosaltres.”

“Han jugat molt millor que nosaltres en la segona part. L’enhorabona per a ells”, va sentenciar Mirotic absolutament enfonsat a peu de pista, sense temps per pair la patacada i amb moltes pauses en el seu discurs, que delataven el seu més absolut desencís. La seva gran actuació no va evitar el desastre. Nico Laprovittola, per la seva banda, va argumentar el perquè de la desfeta: “L’avantatge que hem perdut ha estat la clau del partit. Tots els equips aspiraven al mateix i tenien les mateixes possibilitats. Però fa mal. A l’afició, li he de dir que ara anirem a guanyar la lliga. Hem de sortir forts d’aquest entrebanc.”

Abrines va parlar amb el cor i va expressar la seva decepció: “El normal és que tots els partits siguin com aquest, que siguin igualats. S’ha de veure molt clara la falta del final sobre Mirotic. Ell la busca i no he vist el vídeo. No ho podria dir. És un cop dur i hem de pensar en les coses que hem fet malament.” Respecte de l’afició, va parlar amb empatia: “Hem de donar les gràcies i demanar perdó a l’afició, que no es mereix això. Perdó pel tercer quart. No és fàcil venir a Belgrad. Es pot perdre. Però en el tercer quart no hi ha excuses. No hem jugat ni en atac ni en defensa. No hem sortit amb la mentalitat correcta. No ens hem preparat bé i ens han passat per sobre. Si al Madrid li dones una mica, et mata. Ara anirem a guanyar la lliga.”

ABRINES

“És un cop dur. Hem de pensar en el que hem fet malament i demanar perdó”

SARAS

“És inacceptable que ens facin 52 punts en el segon temps, això no és seriós”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)