ACB

El Bàsquet Girona amarga el debut del Joventut (78-71)

Els d’Aíto han remuntat 15 punts de desavantatge (37-50); s’ha lesionat en el peu esquerre Sorolla

La Penya ha debutat en la pretemporada punxant contra el Bàsquet Girona, que ha perdut per lesió a Jaume Sorolla per un mal recolzament del peu esquerre, a qui ha guanyat (78-71). Bones sensacions dels nous fitxatges Howard i Guy mentre el jove Kraag ha estat una de les sensacions. Pels gironins, encara sense peces claus com Garino, Maxi Fjellerup ni Roko Prkacin.

El matx ha començat amb molta igualtat i amb el jove Yannick Kraag com a gran sensació sortint de titular. Després d’un primer quart igualat (15-17) els triples de Guy, que ha mostrat el seu potencial ofensiu, la polivalència de Howard i dos triples de Busquets i Maronka han situat la màxima del matx (22-32). Però dos triples de Franch i Molins abans del descans ha retornat la igualtat (32-39).

Al tercer quart quatre punts de Tomic, abans de lesionar-se, i un triple de Guy ha tornat a obrir foat al marcador (35-50). Dos triples del jove Hanzlik han retornat l’emoció (51-55) i una esmaixada de Miletic ha obligat al temps mort de Duran (53-55) després d’un parcial de 10-0. El Bàsquet Girona ha continuat amb màxima confiança i dos triples seguits de Marc Gasol i de Quino Colom han certificat la remuntada (62-57). En aquesta fase el trident Franch, Figueras i Taylor ha donat molta energia en defensa mentre en el joc interior Vila i Miletic han mostrat el seu potencial. Un triple de Franch a tres minuts per acabar (74-66) ha encarrilat el matx que ha sentenciat Marc Gasol amb una cistella amb 74-71 a 42 segons pel final

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)