ACB

Evans enfonsa el Baxi Manresa en un nou final d’infart (87-83)

El nord-americà ha assumit la resposnabilitat al tram final i no ha fallat

El Baxi Manresa, després de guanyar els dos últims partits amb finals ajustats, no ha pogut repetir la gesta i ha caigut a Sevilla on ha topat amb un Evans (27 punts) impressionant (87-83). Harding (27 punts) ha estat insuficient.

Als primers 20 minuts el Betis ha sortit més llançat (14-9) però ràpidament han reaccionat els manresans amb un 0-8 (14-17). La igualtat s’ha mantingut fins el descans (35-32) amb Harding com a referent ofensiu dels de Pedro Martínez (10 punts). Al tercer quart Harding ha avançat el Baxi amb un triple (37-38) però els andalusos han encadenat dos triples seguits d’Evans i Cvetkovic per liderar un parcial de 15-1 i provocar el temps mort dels del Bages (52-39). Hamilton, que ha de ser un dels referents, ha tornat a estar fluix amb només 2 punts en 8 minuts de joc. Quan més contra les cordes estava el Manresa ha aparegut Harding per anotar 16 punts en el tercer període i mantenir les opcions (66-59). En el tercer quart el parcial ha estat de 31-27. Però si una cosa tenen els equips de Pedro Martínez és que no marxen del partit mai. Dos triples seguits de Bortolani i de Stenibergs han posat pressió a set minuts pel final (69-68). Un altre triple de Steinbergs ha empatat el matx (71-71) amb una remuntada increïble. S’ha entrat a un final d’infart sempre amb els andalusos per davant on Evans ha assumit la responsabilitat en tots els últims atacs i no ha fallat.