OK Lliga

Pau Bargalló anuncia que deixa el Barça a final de curs

El jugador sadurninenc Pau Bargalló ha anunciat que no seguirà al Barça el curs vinent. El crac mundial deixarà el club el proper 30 de juny, coincidint amb la data de finalització del seu contracte. Després de 8 temporades defensant els colors blaugrana, i 24 títols –en podrien ser 25 si l’equip guanya l’OK Lliga–, el de Sant Sadurní posa punt i final a una història plena de gols i assistències. En un vídeo publicat a les xarxes socials del club i al seu compte personal, Bargalló ha agraït el suport de l’afició des del primer dia, ha explicat que “és moment de separar els camins” però ha deixat les portes obertes a un possible retorn en el futur. El seu probable destí serà la lliga portuguesa, segurament el Benfica, i la seva marxa s’emmarca en les retallades de les seccions que ja han provocat altres comiats. També podria marxar a Portugal el tècnic Edu Castro. João Rodrigues, per la seva banda, ja va anunciar que tornava a Portugal i, si no hi ha res de nou, també militarà en el Benfica. Per contra, Sergi Fernández, Sergi Llorca i Marc Grau, que acabaven contracte, han renovat. El veterà Sergi Panadero estava en la mateixa situació i el club no ha anunciat res sobre el seu futur, que s’entreveu lluny del Palau.

En el capítol de fitxatges i sense res confirmat, els tres jugadors que cobririen les absències son Pablo Álvarez (Benfica), que viuria una segona etapa al club; Sergi Aragonès (Reus Virginias), que també va passar pel Barça en la seva etapa formativa, i Ferran Font, recent campió d’Europa amb l’Sporting. Pel que fa a la banqueta, el tècnic del planter i exjugador blaugrana David Càceres podria agafar el relleu de Castro.

Pau Bargalló, que va arribar al club la temporada 2016/17 procedent del Liceo, ha explotat tot el seu potencial al club en forma de gols i assistències, convertint-se en un dels referents de la plantilla. En les 8 temporades vestint la samarreta del Barça, ha marcat, fins al moment, un total de 318 gols i ha repartit infinitat d’assistències de tota classe. Un líder nat, que també ha aconseguit 4 vegades l’MVP de l’OK Lliga (2016/17, 2018/19, 2019/20, 2022/23), 3 vegades el de la Copa del Rei (2016/17, 2021/22, 2023/24) i una Bola d’Or (2021/22) gràcies a les 47 dianes marcades en aquella temporada. En tot aquest temps, Bargalló ha celebrat 24 títols al club i encara existeix la possibilitat d’augmentar a 25 aquesta xifra.

El missatge del comiat

Bargalló s’ha acomiadat amb un missatge en què respsar la seva trajectòria:

Hola culers!

Us vull comunicar que l’any vinent no continuaré a les files del Barça… és un dia trist perquè això és casa meva … I ni en el millor dels meus somnis mai hagués imaginat que seria tant feliç com ho he estat durant aquests 8 anys… en cada entrenament, en cada partit, o tant sols entrant per la porta del palau cada dia, ho he gaudit com un nen petit…

És cert que sempre havia pensat que estaria molts més anys aquí… però a vegades les circumstàncies canvien i al final ha arribat el moment de separar els nostres camins, tot i que seguiré desitjant sempre la victòria d’aquest equip i amb l’esperança d’algun dia o altre tornar aquí a la que considero casa meva…

Voldria donar les GRÀCIES a tota l’afició del palau i, sobretot, a Sang Culé per l’estima que m’heu demostrat des del primer dia… Us trobaré a faltar…

Aquí he guanyat tots els títols possibles i encara ens queden uns Playoffs per intentar guanyar una altra lliga. Ho donarem tot per aconseguir-la i celebrar-la plegats!

Sempre estimaré a aquest club perquè és el millor club del mon! I el Barça està i sempre estarà per sobre de totes les persones que el conformen! Jo sempre podré dir que estic orgullós d’haver pogut formar-ne part!!!

Visca el Barça i visca Catalunya!

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)