Lliga femenina

El Barça CBS perd a la pista del Gernika (79-70) i encaixa la primera derrota

Ha dominat durant molts minuts en el marcador, però en el darrers quart no ha estat encertat

El Barça CBS ha perdut a la pista del Lointek Gernika per 79-70 i ha encaixat la seva primera derrota a la lliga femenina. El conjunt blaugrana ha dominat durant molts minuts en el marcador i ha arribat a tenir nou punts d’avantatge. En el darrer quart, però el conjunt basc ha donat la volta al partit i s’ha emportat la seva segona victòria.

El primer quart ha estat força anivellat (18-19) i en el segon les barcelonines s’han anat distanciant en el marcador i s’ha arribat al descans amb set punts de marge, 29-36. En l’inici del segon temps el Barça ha aconseguit la seva màxima avantatge de nou punts (29-38) i a partir d’aquí els dos equips han jugat a ràfegues amb parcials clars per un i altre, amb les blaugrana mantenint l’avantatge o el Gernika situant-se a un punt. El Barça ha entrat en els darrers deu minuts amb dos punts de marge, però després ha encaixat un parcial de 13-0. El conjunt basc s’ha avançat de deu punts (72-62), per acabar guanyant per 79-70.