Lliga femenina

El Cadí la Seu cedeix en la pròrroga (72-77) contra l’IDK Euskotren

L’enfrontament ha sigut molt anivellat i amb curtes avantatges per un i altre

El Cadí la Seu ha estat derrotat a casa en la pròrroga per l’IDK Euskotren per 72-77 en un partit molt anivellat i amb curtes avantatges per un i altre equips. El conjunt urgellenc ha forçat el temps suplementari, però després ja no ha pogut amb l’empenta de l’equip basc i ha sumat la seva segona derrota, mentre que el seu rival ha aconseguit el seu primer triomf.

El partit ha estat molt anivellat amb els equips aconseguint curtes avantatges, de quatre punts per sobre o quatre per sota, i s’ha arribat al descans amb un 38-35 per les urgellenques. En la segona meitat les alternatives en el marcador han continuat i s’ha entrat en els darrers deu minuts amb el Cadí guanyant de sis punts (52-46). El conjunt basc ha fet un parcial de 0-6 i s’ha posat per davant en el marcador a cinc minuts del final (56-58). Els dos han tingut mínimes avantatges fins que l’IDK Euskotren ha anotat el 64-66 a 1.5 segons del final. Les urgellenques han forçat la pròrroga amb una cistella de Tunstull sobre la botzina. En el temps suplementari el conjunt basc sempre ha anat per davant i ha aconseguit la victòria per 72-77.