ACB

El Barça supera el Saragossa sense brillar (68-63)

Els de Jasikevicius n’han tingut prou amb un de 15-3 al final del tercer quart per encarrilar el matx (58-46)

El Barça, sense brillar i amb alts i baixos, ha superat un Saragossa (68-63) necessitat a la classificació que ha donat guerra fins al minut 25 quan ha encaixat un 15-3 que ha marcat la resta del matx (58-46). Els millors del Barça han estat Jokubaitis i Vesely amb 12 punts cadascun. Els blaugrana tornaran a jugar divendres el seu darrer partit abans de final d’any a la pista de l’Estrella Roja, l’equip de moda de l’Eurolliga.

Els blaugrana, sense Higgins per decisió tècnica ni Sanli, amb problemes cervicals, han arrencat amb el Casademont Saragossa dominant el primer quart (14-19). Però la reacció dels de Jasikevicius ha estat fulminant amb un parcial de 13-0 amb Vesely (6 punts) i Kuric (5) com a referents (27-19). Jokubaitis ha mantingut la renda (34-26) però abans del descans els aragonesos, després d’un temps mort de Porfi Fisac han tornat dins el matx (38-36) amb el nord-americà Jessup com a màxim anotador (13 punts). La igualtat s’ha mantingut fins el 43-43 quan els de Jasikevicius han anul·lat en defensa els aragonesos i han endosat un 15-3 definitiu agafant el màxim avantatge del matx (58-46). El Barça ha sabut gestionar l’avantatge fins al tram final davant un Saragossa tocat i enfonsat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)