Eurolliga

‘Sold out’ al Pionir sense Campazzo

Eurolliga. El Barça visita (19 h, DAZN) l’infern de l’Estrella Roja, l’equip de moda a Europa després de fitxar l’exbase NBA i ex Madrid, que no podrà jugar pel ‘fair play’ financer del club serbi

El Barça té avui un dels exàmens més exigents del curs. Els blaugrana visiten (19 h, DAZN) una de les pistes més emblemàtiques del bàsquet europeu com és el Pionir de Belgrad, on, en dues hores, va vendre totes les entrades per veure el Barça. El cartell de sold out es va penjar ràpid perquè els aficionats, més enllà de veure el Barça o de veure un dels equips de moda d’Europa com és l’Estrella Roja –ha aconseguit 11 victòries en els últims 12 partits des de l’arribada de Dusko Ivanovic amb el català Carles Marco d’ajudant–, volien veure el debut en la màxima competició europea del Facu Campazzo, el fitxatge bomba dels últims dies. Però l’Eurolliga no ha donat el vistiplau a l’operació pel fair play financer a què està exposat el club serbi. Campazzo ja va debutar, això sí, en la Lliga Adriàtica, contra el Borac, amb 11 punts i 5 assistències en 19 minuts. L’equip serbi és a les portes del play-off i és líder en la lliga estatal amb un altre argentí com a líder, l’ex NBA i ex Baskonia Luca Vildoza (15,2 punts i 4,5 assistències de mitjana). Jasikevicius va donar descans a les seves estrelles contra el Saragossa dimecres i ha deixat per decisió tècnica Paulí a Barcelona. Han viatjat 13 jugadors perquè Sanli té problemes cervicals i podria ser rellevat per Nnaji.

Bonilla, cap a la G-League

El Barça va fer oficial ahir que es desvincula del jove mexicà de 19 anys Gael Bonilla, que en el Barça B, en la lliga EBA, ha fet unes mitjanes de 14,3 punts, 7,5 rebots, 3,5 assistències i 20,2 de valoració. El club diu en el comunicat que “la intenció és tornar a reunir els camins en un futur proper” perquè la normativa de la G-League –lliga de desenvolupament de l’NBA– on anirà a jugar no permet tenir jugadors cedits sinó desvinculats. Ha estat, en principi, un tràmit necessari però que pot quedar en anècdota.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)