Eurolliga

Aquest empat sí que val

Bàsquet. La derrota del Miskolc contra el Çukurova deixa el pròxim equip a qui visita l’Uni en l’Eurolliga amb el mateix balanç que l’Spar Girona i que l’Avenida, que ahir superava el Mechelen

Els tres equips amb què s’ha de veure les cares l’Spar Girona en el que queda de fase regular de l’Eurolliga tancaven ahir la jornada 11. L’Uni continua ficat en un triple empat que ara l’afavoreix, amb l’Avenida (el rival en l’última jornada superava el Mechelen) i el Miskolc, al qual visita dimarts.

Dues accions de Dewanna Bonner (25 punts) en l’últim minut capgiraven el 77-74. I això que el Çukurova, que ve el 22 de febrer a Fontajau, guanyava per 68-74 a 3:14 amb el triple de Hayes assistida per Laura Cornelius, titular i autora de 9 punts, 5 rebots i 3 assistències en 30:47 (12 de valoració). Amb l’Uni en 10 partits, la base acreditava 4,7 punts, 2 rebots i 4,3 de valoració en gairebé 15 minuts.