FIBA Champions

El Baxi Manresa perd el primer partit del ‘play-off’ de quarts a Tenerife (91-84)

Els manresans han tingut dotze punts d’avantatge en el primer quart i han lluitat fins els darrers minuts

El Baxi Manresa ha perdut el primer partit del play-off de quarts de final de la FIBA Champions League a la pista del Tenerife per 91-84. Els manresans han fet un bon inici de partit i han arribat a guanyar de dotze punts, però els illencs han reaccionat i han començat a dominar amb claredat. El Manresa s’ha apropat en el marcador en els darrers minuts i ha lluitat fins al final. Ferrari ha estat descartat abans del partit perquè tenia molèsties en el peu esquerra.

El Tenerife ha començat el partit una mica adormit, el Manresa molt centrat, i en el minut quatre ja guanyava d’onze punts (4-15) després d’un parcial de 0-10. Malgrat que els illencs han entrar per fi en el partit després d’un temps mort del seu tècnic, els manresans han continuat per davant i han arribat als dotze punts de diferència (15-27). En el segon quart el Tenerife ha incrementat la intensitat defensiva i el Manresa no ha estat tant encertat en el tir exterior. El resultat ha estat la remuntada local que l’ha portat a guanyar al descans per 46-40.

En la segona meitat els illencs han continuat amb la seva bona dinàmica i s’han començat a distanciar clarament en el marcador fins als tretze punts d’avantatge (63-50) Una bona defensa no ha donat opcions al Manresa que s’ha mantingut a una distancia de deu punts fins a l’inici del darrer quart en que uns bona reacció l’ha situat a només dos punts (72-70) a sis minuts del final. Els manresans han lluitat els darrers minuts per aconseguir la victòria, però el Tenerife ha estat encertat en els triples i s’ha imposat per 91-84.

L’eliminatòria és al millor de tres partits i el segon és jugarà dimecres vinent al Nou Congost (20.45 h, Esport3) i, en cas de ser necessari el tercer partit i definitiu, seria a la pista del Tenerife el 19 d’abril.