FIBA Champions

De l’èpica a l’ACB al somni a Europa

Bàsquet. FIBA Champions League. Un Baxi en ratxa busca revenja contra el Tenerife, botxí en la final del curs passat

Continuar creixent. Com a equip, com a club i en aspiracions. El Baxi està vivint un curs de Doctor Jekyll i senyor Hyde. De contrastos bèsties. Passant de l’infern a la glòria i enganxant-se al creixement de l’equip en el moment en què ha tingut continuïtat i Pedro Martínez ha pogut encaixar les peces. Els del Bages tenen com a únic objectiu la permanència, es troben en una situació en què han agafat aire a l’ACB perquè tenen dues victòries més que el Betis i el guanyen en el basket average, però és que tot i lluitar per la permanència tenen al davant un repte majúscul: la FIBA Champions League. Els manresans reviuran el duel que van perdre (98-87) el curs passat en la final disputada a Bilbao però ara més difícil perquè és al millor de tres partits amb el factor pista per al Tenerife, contra qui van jugar la setmana passada en partit ajornat de l’ACB (100-87). Els canaris tenen millor plantilla però també tota la pressió per guanyar una competició que ja han guanyat dos cops i han aconseguit la copa Intercontinental. L’eliminatòria és al millor de tres partits. Avui es jugarà al Santiago Martín (20.30 h, Esport3), dimecres vinent al Nou Congost el segon assalt (20.30 h, Esport3) i, en cas de ser necessari el tercer partit i definitiu, a la pista del Tenerife el 19 d’abril.

LA PRÈVIA

Estem en el millor moment del curs. Estem fent un bon joc, defensant bé i a un nivell d’intensitat molt alt
Dani Pérez
La setmana passada a Tenerife vam fer 20 minuts bons però per guanyar-los hem de fer-ne 40
Juampi Vaulet

Els altres duels de quarts

X.B.

Ahir ja es van jugar els dos primers partits de quarts. El Hapoel Jerusalem es va imposar a l’AEK d’Atenes (64-55) de Pierre Oriola, mentre que l’Unicaja no va donar opció al Múrcia (83-67) amb polèmica perquè el director esportiu murcià ha manifestat que la FEB i la FIBA volen que l’Unicaja passi eliminatòria. El Telekom Bonn rep avui l’Estrasburg francès (20h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)