NBA

Els Mavericks de Doncic toquen fons

Perden contra els Bulls (112-115) i ja no poden accedir a les places de ‘play-in’ de la conferència Est

Els Dallas Mavericks han tocat fons aquest divendres i han quedat oficialment fora de la lluita pels play-off en perdre a casa contra els Chicago Bulls (112-115), rotant a les seves estrelles per decisió de la directiva en una jornada de la NBA en què els grans equips amb els deures ja fets han competit en quintets revolucionaris per guardar energies amb vista a la postemporada. Les poques esperances dels Mavericks per accedir al desè lloc, que dona el bitllet al play-in, es van acabar davant els Bulls, en un partit en què els texans només van alinear Doncic en el primer període i en els primers segons del segon, i en què no van comptar amb Kyrie Irving, Tim Hardaway ni Christian Wood, entre d’altres. Per primera vegada des del 2020, els Mavericks no s’han classificat per la postemporada i signen un fracàs esportiu després de revolucionar el seu equip al febrer per incorporar a Kyrie Irving.

Ja es coneixen els emparellaments del play-in de l’Est, amb els Atlanta Hawks que visitaran els Miami Heat i els Bulls que visitaran els Toronto Raptors, mentre que a l’Oest l’equilibri és màxim entre la cinquena i la desena posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)