Atletisme

Guerrero, centrada en l’europeu

Atletisme. La migfondista banyolina valora positivament la seva actuació en els 800 m a Barcelona i ja es focalitza en els 1.500 m, en què avui competirà en el míting de Nerja i dimarts vinent a Ostrava per afinar l’estat de forma amb vista al campionat de Roma

Després d’un 2.000 m a Eivissa (5:45.30) i un 800 m a Barcelona (2:02.51), la banyolina Esther Guerrero es focalitzarà de ple en els 1.500 m, avui a Nerja i dimarts vinent a Ostrava, amb el propòsit d’arribar en un punt de forma òptim per a l’europeu de Roma, del 7 al 12 de juny. Per més endavant quedarà el repte olímpic.

Tot i el cinquè lloc en el míting de Barcelona, Guerrero es va mostrar satisfeta: “Per a mi va ser una prova molt difícil perquè van sortir molt ràpides i em vaig veure molt fora de cursa perquè realment estic centrada en els 1.500 m. Es tractava d’un test per veure com estava. M’hauria agradat acabar més endavant, però estic contenta perquè córrer en 2:02 al mes de maig em dona molt bones indicacions per al que pot venir.” De fet, Guerrero ha planificat la campanya estiuenca des d’un punt de privilegi: “Tinc la sort, a diferència de moltes atletes que ara estan en més bona forma, que ja tinc els deures fets de la temporada passada i de la pista coberta. La primera part de la temporada m’he centrat molt en l’entrenament i no tant a buscar competicions i el punt de forma. El meu objectiu, en aquestes dues setmanes que falten, és aconseguir aquesta velocitat, resistència i experiència amb la il·lusió de poder lluitar en la final de l’europeu per estar el més endavant possible.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.