ACB

El Baxi Manresa fa un pas de gegant cap a la permanència (93-83)

Els manresans ha dominat tota la segona part amb Robinson com a estrella (17 punts i 23 de valoració)

El Baxi Manresa ha fet un pas més cap a la salvació en superar un UCAM Múrcia (93-83) que s’estava jugant les últimes opcions d’entrar al play-off. És la sisena victòria als últims vuit partits quan n’havia aconseguit només 3 a les primers 20 jornades. Els manresans han començat desencertats en el tir exterior (0/5 triples) mentre en el joc interior el Múrcia ha fet molt mal amb l’exBarça Pustovyi (8 punts) com a referent (14-19). Els de Pedro Martínez han entrat dins el partit de nou abans del descans amb Robinson i Geben fent molt mal i Dani Pérez sent sòlid fregant les dobles figures en punts i assistències. Al descans 39-42.

Al tercer quart ha canviat tot i els manresans ja s’han posat per davant i han anat gestionant la renda per arribar a un final igualat però sempre amb el Baxi Manresa per davant. Amb 88-83 els manresans, faltant un minut, han fet una defensa brutal i en el següent atac Waczynski ha anotat la cistella definitiva (90-83 a 46 segons pel final). Un triple de Brancou a 8 segons pel final ha posat la rúbrica.