Eurolliga

Comença el camí cap a Kaunas

Bàsquet. Eurolliga. El Barça rebrà demà el Zalgiris (20 h), però avui ja hi ha un apassionant Madrid-Partizan; Ataman, cap al Panathinaikòs

Els quarts de l’Eurolliga comencen avui amb eliminatòries més que obertes. El Barça no tindrà el seu duel contra el Zalgiris fins demà (20 h) i avui és el torn del Madrid, que arriba en un moment irregular i rep el Partizan de Zeljko Obradovic (20.45 h, DAZN) el dia després que el president de Sèrbia, Aleksandar Vucic, va anunciar ahir un deute del club de 7,2 milions d’euros i 1,5 del seu màxim rival l’Estrella Roja. Els serbis són conscients que si guanyen un partit al Wizink Center els blancs poden suar sang per intentar vèncer a l’Stark Arena davant de més de 18.000 bojos en un autèntic infern, com el que ja van viure a la lliga regular, quan van perdre. També es juga avui l’altre duel de quarts entre el Mònaco i el Maccabi Tel Aviv. D’altra banda, el polifacètic propietari del Panathinaikòs, Dimitris Giannakopoulos (sancionat per l’Eurolliga diferents cops), va penjar una foto a Instagram amb el polifacètic fins ara tècnic de l’Efes Ataman. A l’OAKA no els faltarà xou el curs vinent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)