Lliga femenina

Ni en el millor somni

Bàsquet. Lliga Femenina. El Barça CBS jugarà el curs vinent a Europa i caldran més diners per a l’equip i per als viatges

Històric. Molt històric. El que ha fet ja fins ara el Barça CBS no té precedents perquè l’equip acaba de pujar a l’elit i s’ha plantat no només en la copa sinó que ha eliminat l’Uni Girona en els quarts i s’ha classificat per a les semifinals i també té bitllet per jugar a Europa el curs vinent. El que ha fet Isaac Fernández és de traca revalorant moltes jugadores, tornant a veure la millor versió d’Anna Cruz, veient somriure Ainhoa López no només pel fet de tornar a jugar sinó fer-ho a un nivell impressionant, convertint Canella en la jugadora revelació i amb propostes de clubs que han jugat en l’Eurolliga aquest curs, convertint les estrangeres en factors desequilibradors i amb joves com Rueda o Guerrero fent un pas brutal. Només ha faltat en el conte de fades ampliar la família blaugrana amb l’embaràs d’Itziar Llobet. Una història rodona. L’espectacular i impensable temporada que ha signat el Barça CBS a la pista obligarà ara a fer una posttemporada brillant també als despatxos, perquè s’haurà de fer una bona plantilla per plantejar la doble competició i per fer front també als desplaçaments d’Europa. El pre sident del Santfeliuenc, Josean Daban, i la directora esportiva Núria Martínez ja hi estan treballant a fons amb el Barça com a peça fonamental.

Coincidència amb l’Eurolliga

Les semifinals començaran demà. El Barça CBS rebrà el Perfumerías (19 h) al pavelló Juan Carlos Navarro però amb la coincidència amb el primer partit de quarts de l’Eurolliga del Barça contra el Zalgiris. La tornada serà dissabte (18 h). El València-Saragossa arrenca demà i la tornada, diumenge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)