ACB

A Màlaga encara no ho han oblidat

Bàsquet. ACB. El Baxi Manresa, a qui li van robar el partit de la primera volta, juga un matx avançat de la jornada 32 en una pista on va eliminar el curs passat els malaguenys de la FIBA Champions League

El Baxi Manresa juga avui (19.30 h Movistar) a la pista de l’Unicaja en partit avançat de la jornada 32. Als malaguenys els coincidia el partit de l’ACB del cap de setmana del 13 i 14 d’abril amb la disputa de la final a quatre de la FIBA Champions League, que precisament es disputa al Martín Carpena. També s’ha avançat el Tenerife-Múrcia pel mateix motiu perquè els canaris també seran a la cita europea.

Els de Pedro Martínez, que tampoc han oblidat que en la primera volta al Nou Congost els van robar el partit contra l’Unicaja, volen segellar com més aviat millor la permanència tenint en compte que, a més a més, rivals directes com ara el Granada s’han reforçat amb l’exmanresà Joe Thomasson per intentar sortir del pou.

L’Unicaja no és el millor rival per sumar una victòria perquè ara mateix encadena 7 victòries seguides i està lluitant amb el Tenerife per ser cap de sèrie als quarts de l’ACB.

L’Unicaja, a més, té un compte pendent amb el Baxi Manresa perquè és el que el va eliminar el curs passat dels quarts de final de la FIBA Champions League amb una cistella de Thomasson en l’últim segon.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)