Eurolliga

Benvinguts al lloc on el bàsquet és l’esport n. 1

Bàsquet. Eurolliga. El Barça, en un ambient brutal al Zalgirio Arena amb 15.442 espectadors, intentarà (19 h DAZN) rematar els quarts amb un 3-0 per no complicar-se la vida; Higgins, baixa

El Barça ja és al país on l’esport de la cistella és el número 1 superant el futbol. Allà on el bàsquet és l’esport rei amb més jugadors per quilometre quadrat del món. Allà on aquest curs els blaugrana ja van tastar la derrota a la lliga regular (73-72). I Jasikevicius, que continuarà tenint la baixa de Higgins com a mínim els dos pròxims partits, no s’ha cansat d’avisar els seus jugadors que han d’estar preparats per al repte perquè el premi és majúscul: tornar a Kaunas d’aquí a 16 dies a la final a quatre. Però els 15.442 espectadors que converteixen el Zalgirio Arena en un espectacle ho intentaran impedir perquè volen allargar la sèrie al màxim en el retorn de Saras i Jokubaitis allà on van explotar. Curiosament, aquest cap de setmana el Zalgiris va jugar en la lliga lituana, on va líder, contra el Neveis-Optibet (95-89), però ho va fer com a local al petit poliesportiu Garliava davant de només 461 espectadors amb Polonara, Dimsha i Lukosiunas com a màxims anotadors (14 punts).

Nou equip i Shved

Avui (21 h) se sabrà el campió de l’Eurocopa en la final entre el Gran Canària de Jaka Lakovic i el Türk Telekom d’Ankara turc. El campió jugarà la pròxima edició de l’Eurolliga.

D’altra banda, l’estrella del CSKA, Aleksei Shved, està ingressat amb un traumatisme cranial després de rebre una pallissa de cinc radicals de l’equip rus per haver quedat eliminats per primer cop en la història de la final de la VTB a mans del Lokomotiv Kuban (4-2).

LA PRÈVIA

Si juguem pensant que anem 2-0 igual no donem el nostre màxim, hem de jugar el partit com si en la sèrie anéssim 0-0
Saras Jasikevicius
Som el Zalgiris i no ens rendirem contra ningú tot i el 2-0; no tenim marge, però la pressió al Zalgirio serà per al Barça
Kazys Maksvytis
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)