ACB

Quino Colom: “Cal sortir amb més força i amb més ganes”

“És el moment de mostrar que som d’ACB” diu Quino Colom en la prèvia del Casademont Saragossa - Girona. El base reconeix que la derrota contra el Betis va ser “molt dura per a tots”. Era la segona oportunitat en quatre dies que l’equip gironí tenia per lligar la permanència matemàtica davant la seva afició i, després de perdre dissabte amb el Tenerife, van desaprofitar un avantatge de 19 punts contra el conjunt andalús, que posava el dit a la nafra amb el 0-24 en els últims 7 minuts (79-90).

Colom destaca que l’equip ha d’”aixecar-se” i que segueix depenent d’ell mateix per seguir a l’ACB. “He viscut les dues situacions, intentant lluitar per un títol i lluitant per no baixar, i es pateix molt més quan s’està a baix” afirma Colom, que vol “corregir els errors dels últims dies” perquè el Girona compta amb “eines suficients per guanyar a Saragossa”. “Amb agressivitat, amb energia” és com l’andorrà apunta que li cal jugar a l’equip. “Cal sortir amb més força i amb més ganes després del que va passar l’últim dia i anar al màxim des del primer segon, intentar tenir regularitat i jugar amb constància els 40 minuts del partit” argumenta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)