ACB

Stefi Batlle assumeix la direcció general del Bàsquet Girona

Stefi Batlle es converteix en la nova CEO del Bàsquet Girona, del qual n’era una de les integrants de la direcció a més de ser la cap de comunicació i màrqueting. Batlle compta amb més de 15 anys d’experiència en la gestió esportiva i assumeix la direcció general d’una organització amb 130 persones.

“Ho valoro molt positivament perquè l’Stefi fa anys que treballa al club i ha crescut moltíssim. La seva importància dins del club i el seu impacte ha estat sempre molt positius.” destaca Marc Gasol. El president i fundador del club hi afegeix: “Vam començar a tenir la idea que ella potencialment podia ocupar aquest càrrec. Vam decidir formar-la a ESADE i vam explicar-li el camí que volíem seguir. Ella va agafar el repte amb molta ambició: ha treballat sempre amb un compromís molt gran i viu el club d’una forma molt especial. Té el coneixement, la capacitat i el lideratge necessari com per afrontar aquest repte amb molt d’optimisme i il·lusió.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)