Lliga femenina

Laia Raventós desestima l’oferta de renovació i no seguirà al Cadí la Seu

Laia Raventós ha desestimat l’oferta de renovació i no seguirà al Cadí la Seu després de tres temporades al club de l’Alt Urgell. La jugadora de 26 anys de Santa Eulàlia de Riuprimer ha superat el centenar de partits al club i ha exhibit el seu talent i qualitat, convertint-se en una jugadora de referència. Raventós ha volgut acomiadar-se del club i de la seva gent amb aquesta carta:

“Agrair, gaudir i guanyar són paraules que em venen al cap quan penso amb les últimes tres temporades que he pogut defensar aquest club. Estic profundament agraïda amb la confiança que he rebut des del moment en què vaig arribar a La Seu d’Urgell. Tots els que formen part d’aquest club s’esforcen perquè aquesta petita família segueixi creixent i arribi a traspassar límits inimaginables. Em sento afortunada d’haver coincidit aquest temps amb grans persones que m’han donat l’oportunitat com a jugadora de gaudir d’aquest apassionant esport. Gràcies a la junta del club per lluitar sempre per nosaltres; al cos tècnic pel vostre compromís i professionalitat, feu que el dia a dia sigui molt més fàcil.

Em fa feliç mirar enrere i pensar en tot el que he viscut a La Seu. Les nits al Palau són màgiques i vosaltres, afició, ho feu possible. No ens heu deixat d’animar mai, ens hem sentit molt acompanyades i sense vosaltres no ho haguéssim aconseguit. Celebrar les victòries tots junts ha sigut increïble.

Són moltes les coses que he guanyat durant aquest temps, però el que més valoro són les amistats que m’emporto. El camí no sempre ha sigut fàcil i recte, però gràcies a totes les jugadores, a qui avui considero amigues i amb les que he tingut la sort de compartir pista, he après a valorar les corbes positivament. Perquè encara que a vegades es perdi, sempre s’acaba guanyant.

Som-hi Sedis!”.

La seva baixa s’afegeix a les de Jelena Vucetic, Bojana Kovacevic, Laura Peña i Stephanie Wats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)