ACB

Navarro: “Estem en una gran final i esperem que Mirotic ens ajudi”

El director general del Barça, Juan Carlos Navarro, ha assegurat aquest divendres, a poques hores per a l’inici de la final de la Lliga Endesa contra el Reial Madrid, que compta amb la contribució de l’ala pivot Nikola Mirotic, que ahir va confirmar que el club ja li ha dit que no continuarà la temporada que ve. “Estem en una gran final per a la qual hem treballat molt, on ell (Mirotic) també ha fet unes bones eliminatòries pel títol, i esperem que estigui amb tot l’equip per intentar ajudar-nos”, ha afirmat l’exjugador blaugrana en declaracions als mitjans de comunicació del club.

Navarro ha assegurat estar “sorprès per les declaracions” de Mirotic a Mundo Deportivo, de les quals el club català “no en tenia ni idea”. L’ala pivot va confirmar que el Barça li ha comunicat que no seguirà el proper curs, segons ell, sense haver-lo contactat “en cap moment” per tractar “una possible rebaixa” de sou. El director general del Barça s’ha compromès a explicar “com ha anat tot” quan acabi la final de la Lliga Endesa: “Com ja se sap, és una decisió que hem pres, que ell ja sap des de fa temps, però es parlarà quan s’acabi tot”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)