ACB

Grimau: “Sento molt aquest club”

Il·lusionat. El nou entrenador del Barça de bàsquet es mostra engrescat amb el repte d’entrenar el primer equip

Roger Grimau, l’escollit per substituir Sarunas Jasikevicius a la banqueta del Barça de bàsquet durant les dues pròximes temporades, va ser ahir al migdia el protagonista d’una entrevista a Barça TV. El nou tècnic blaugrana es mostra molt satisfet de tenir aquesta oportunitat: “Tot ha sigut molt ràpid i encara estic aterrant, però estic realment feliç, sento molt el club i intentaré que la gent estigui molt orgullosa d’aquest equip.”

Al llarg dels anys com a jugador, Grimau ha passat per les mans de molts entrenadors, de qui assegura haver après molt en tots els sentits. També de Jasikevicius, de qui afirma haver après molt aquestes darreres temporades tenint-lo a prop com a entrenador: “Crec que ha fet una grandíssima feina.”

Tot i així, Grimau té clar que el seu projecte ha de seguir la filosofia que el seu equip jugui alegre per enganxar la gent. També confessa, però, que encara ha de veure de quins jugadors disposa exactament i, a partir d’aquí, “caldrà adaptar les peces que toqui per tal de trobar l’equilibri adient”. El tècnic blaugrana confia que el gran gruix de l’equip continuï, al mateix temps que diu que tindrà en compte els jugadors del filial.

La màgia del Palau

Sobre la gent del Palau, Grimau ressalta que és un públic molt especial, i anhela “poder viure-hi nits” com les que ha “viscut tant com a jugador com a aficionat”.

PROTAGONISTA

Tot ha sigut molt ràpid i encara estic aterrant, però estic realment feliç. Sento molt aquest club
Caldrà adaptar les peces que toqui per tal de trobar l’equilibri adient
Roger Grimau
entrenador DEL barça
El Palau és molt especial i espero poder viure-hi nits com les que hi he viscut tant com a jugador com a aficionat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)