ACB

El Pato Garino, una baixa més al Girona

Bàsquet. L’argentí tanca la seva etapa a Fontajau, marcada per les seves lesions

El Pato Garino (1,96 m, 1993) no continuarà al Girona, després d’una temporada en què l’aler havia de ser una referència al perímetre. La baixa de l’argentí, que en 28 partits –la meitat en el cinc inicial– va fer 4 punts, 2 rebots i 2,6 de valoració en 14:29 de mitjana, és la cinquena després de les de Jeremiah Hill, Ondrej Hanzlík, Pol Figueras i Dusan Miletic.

Garino va arribar fa un any havent disputat 64 partits a l’ACB i 55 a l’Eurolliga, amb el Baskonia (2017-20) i el Zalgiris Kaunas (2020/21). L’internacional argentí no ha tingut continuïtat per les seves lesions, una creu que carrega des que el 2019 es va trencar el lligament encreuat del genoll dret. El 2020 el van intervenir dels dos meniscs i, el 2021, una lesió muscular –isquiotibials– abans dels Jocs només li va permetre jugar dos partits a Tòquio. La posterior recaiguda va fer que deixés el Nanterre, el seu anterior equip, el gener del 2022.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)