ACB

Maxi Fjellerup, com si fos de Girona de tota la vida

L’aler argentí (1,98 m, 1997) és la tercera renovació del Girona, que ja té sis jugadors confirmats per al seu segon curs a la categoria

Maxi Fjellerup (1,98 m, 1997) és la tercera renovació del Girona per a la segona temporada del club a a l’ACB. La continuïtat de l’argentí s’afegeix a les de Jaume Sorolla i Èric Vila, que com ell formaven part de l’equip que va pujar des de la LEB Or si bé l’aler nascut a Tres Arroyos es va incorporar a l’equip gironí al gener. Fjellerup només es va perdre un partit en la temporada del debut a la màxima categoria, en què va acreditar 7,3 punts, 3 rebots i 5,4 de valoració en 17 minuts i mig de mitjana. Titular en vuit ocasions, la seva millor actuació va ser a Sevilla en la primera victòria de l’entitat a l’ACB (71-79). En la cinquena jornada va fer 18 punts (2/2 triples) en 20:13 i de 20 de valoració començant a la banqueta del Palacio Municipal de Deportes San Pablo.

L’última?

La renovació de Fjellerup fa que la plantilla que entrenarà Salva Camps ja compti amb sis peces confirmades perquè a banda d’ell, Sorolla i Vila, Quino Colom ja ho estava en haver signat un 2+1 l’estiu passat i el club ha fitxat el serbi Stefan Djordjevic (2,07 m, 1998) i comptarà amb Juani Marcos (1,90 m, 2000) cedit pel Barça. La del base argentí no serà l’única peça en préstec que arribi del Palau Blaugrana perquè Sergi Martínez (2,02 m, 1999) ja s’ha decidit per Fontajau. En canvi, i deixant de banda la continuïtat un any més de Marc Gasol, el club gironí podria quedar-se sense Roko Prkacin (2,06 m, 2002), a qui volia renovar. L’Alba Berlín i el Ratiopharm Ulm, des de la lliga alemanya, o el KK Split croat –va arribar procedent del Cibona, on era el capità però hi tenia molta pressió i el seu pare es queixava del rol que li donaven a la pista– hi estan interessats. Un dels jugadors més estimats per l’afició gironina el darrer curs després de Gasol i Taylor es concentra amb la seva selecció la setmana que ve per preparar la classificació per a l’europeu del 2025, primer, i per als Jocs de París, després. La seva intenció és fer el salt a l’NBA passat aquest proper curs i, fer-ho com el seu company i president el 2008, suposaria un pas endavant en les aspiracions de construir la millor plantilla possible, la intenció de la direcció esportiva en sintonia amb Salva Camps.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)