ACB

Kameron Taylor, a l’Unicaja

El millor jugador del Girona el curs passat se’n va a Màlaga per substituir Darío Brizuela. Ho fa sent una de les sensacions de la lliga i una persona molt estimada al club de Marc Gasol, tant al vestidor com a la grada

Kameron Taylor (1,98 m, 1994) ha deixat de ser jugador del Bàsquet Girona, amb el qual havia signat per dos anys l’estiu passat, i ha fitxat per l’Unicaja. El club de Marc Gasol en feia oficial la sortida i li agraïa la dedicació: “La voluntat del club i el jugador sempre ha estat la de continuar plegats el recorregut en l’ACB, però el club entén l’oportunitat d’engegar un nou capítol esportiu en la seva trajectòria”, indicava el Girona. L’Unicaja s’endú el millor jugador del Girona de l’últim curs, que arriba al Martín Carpena amb 14,5 punts, 4,8 rebots, 2,9 assistències i 1,6 pilotes recuperades –el segon millor de la lliga– i 15,6 de valoració –vuitè– com a targeta de presentació. El campió de la copa aposta per Taylor per substituir Darío Brizuela, per qui el Barça pagava més d’un milió d’euros.

Un senyor

“He gaudit cada segon amb els meus companys d’equip, amb els entrenadors, amb el club i també amb els aficionats. Us valoro molt a tots! Heu fet que senti que Girona és casa meva. Quan torni, tots els meus sentiments continuaran sent els mateixos. Seguiré tractant com sempre tothom i també desitjo ser tractat de la mateixa manera, com una família, perquè ja sabeu que per mi les coses més importants són les relacions que crees amb la gent”, explicava Taylor en un vídeo difós pel Girona per acomiadar-se i agrair el tracte rebut: “És un any que mai oblidaré. Som-hi Girona!”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)