Lliga femenina

Spar renova el seu patrocini amb l’Uni Girona

Serà la dotzena temporada seguida del vincle entre la cadena de supermercats i el club gironí

El supermercat Spar de Cornellà de Terri va ser el marc de la renovació del patrocini de la cadena de supermercats amb l’Uni Girona. Aquesta serà la dotzena temporada seguida d’un vincle durant el qual, amb Spar com a patrocinador principal, l’Uni ha guanyat dos cops la lliga i la supercopa, un cop la copa i ha arribat dos cops als quarts de final de l’Eurolliga (2020 i 21) i fins a les semifinals de l’Eurocopa (2019), la competició que torna a disputar aquest proper curs.

La posada en escena de l’acord va comptar amb el president del grup Valvi Supermercats, Joaquim Vidal i Eduard Vidal; el director de sistemes i logística de Transgourmet Ibérica, Joan Torres; el president de l’Uni Girona, Cayetano Pérez; el director general del club, Xavi Fernández; i la directora esportiva i exjugadora de l’Spar Laia Palau.

“Tothom sap que tenim vocació de col·laborar amb el bàsquet professional de primer nivell a Girona. Portem més de dotze anys col·laborant amb l’Uni Girona, que és un projecte que ens engresca molt. A més, que sigui bàsquet femení és un plus per a nosaltres. La nostra intenció és donar un cop de mà perquè aquest projecte continuï endavant. És bo per la ciutat de Girona i per l’esport femení” posava en valor Eduard Vidal.

Joan Torres exposava que “Transgourmet Ibérica, antigament coneguda com a Miquel Alimentació, és l’empresa que està a darrere de Valvi per assegurar que Valvi s’enfoqui a la venda de productes. Nosaltres ens dediquem a la compra i distribució. L’acord amb Valvi Transgourmet i l’Uni Girona és de fa molts anys i lògicament, nosaltres, dins de les marques que tenim en els supermercats, també tenim el suport a l’esport femení”.

Cayetano Pérez es va mostrar “molt content de la renovació amb Spar”. “Fa més de dotze temporades que dona suport a l’Uni. Aquesta ajuda de Spar farà que la propera temporada puguem competir amb garanties i intentar assolir el repte de tornar a l’Eurolliga i, perquè no, guanyar algun títol estatal” afirmava el president del club.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)