Lliga femenina

Emocions de bon començament

. El calendari determina que hi hagi dos duels catalans en les dues primeres jornades de lliga

El Barça CBS- Cadí La Seu és el plat fort de la primera jornada de la Lliga Femenina, el calendari de la qual es va fer públic ahir. Serà el 23 de setembre i l’Spar Girona començarà a Saragossa contra el campió de la copa, el Casademont. El segon duel entre equips catalans no es farà esperar perquè el Barça CBS visitarà Fontajau en la segona jornada, el 7 d’octubre, amb la supercopa entremig. La Lliga Catalana Femenina, que es juga a la Seu d’Urgell, encara no té data i podria disputar-se coincidint amb el primer títol FEB en joc.

El tercer i últim de la primera volta serà el primer que es disputarà al Palau d’Esports, el 30 de desembre en la penúltima jornada de la primera volta amb l’Uni de visitant –la lliga no s’atura per Nadal–. L’Spar també té l’últim desplaçament de la segona volta a prop, perquè jugarà a Sant Feliu de Llobregat en la jornada 29a el 13 d’abril en la penúltima jornada. El Cadí-Barça CBS serà el 27 de gener.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)