ACB

Primera de les 4 peces per tancar el Baxi Manresa

Bàsquet. ACB. Brandon Taylor (1,78 m, 1994), un gran anotador, aterra provinent de la Xina, on ha fet 18,5 punts de mitjana

El Baxi Manresa ha arribat a un acord per portar el base Brandon Taylor al Nou Congost la pròxima temporada. Encara no s’ha anunciat si Vaulet deixa l’entitat però no es comptava amb ell i, per tant, faltaran encara tres peces: després de molts anys el Manresa ha tingut continuïtat renovant fins a vuit jugadors de la temporada passada. Brandon Taylor (nascut a West Hollywood, Califòrnia, Estats Units, el 8 de gener del 1994) arribarà les pròximes setmanes al Nou Congost per afegir-se al roster del Baxi Manresa. Es tracta d’un base de 29 anys que ha jugat en diferents lligues europees i que arriba després de fer 18,5 punts, 4,5 rebots i 5,9 assistències jugant amb els Ningbo Rockets, a la Xina. Va formar-se a la Universitat de Utah (NCAA), i es tracta d’un jugador molt actiu, intens, amb capacitat anotadora i de jugar a un ritme alt, com el que acostumen a veure els aficionats del Nou Congost. Exterior ràpid i amb qualitats per ajudar l’equip a les dues bandes de la pista, té també capacitat de generació per als seus companys dirigint l’equip. El nord-americà signa contracte per a la temporada 2023/24.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)