ACB

Definit el cos tècnic del Baxi Manresa 23/24

Salva Maldonado com a ma dreta de Pedro Martínez i Marc Gallardo com a delegat, les novetats

El Baxi Manresa té definit el cos tècnic liderat per Pedro Martínez per a aquest proper curs, les novetats del qual son Salva Maldonado rellevant Salva Camps i Marc Gallardo omplint el buit en les tasques de delegat de Nil Duarte, que marxa de l’entitat després de nou anys. Adrián Rubio (preparador físic), Adrià Sabata ( fisioterapeuta) i Marcelo Casaccia (metge) competen l’staff.

Pedro Martínez complirà la cinquena temporada seguida a la banqueta del Baxi, la desena sumant les dues etapes anteriors i la seva 31 a l’ACB, la competició de la qual n’és el segon tècnic amb més partits i el primer dels que encara està en actiu després de la sortida d’Aíto del Girona. Son 982, 392 dels quals amb el club bagenc.

Salva Maldonado, ajudant de Pedro Martínez del 1991 al 1994, torna al Nou Congost, on la temporada 95/96 hi va guanyar la Copa. Ho fa havent superat els 600 partits en 25 anys com a primer entrenador a l’ACB . L’altre ajudant de Pedro Martínez és Marc Estany, al cos tècnic des del 2014 quan hi va accedir com a delegat. Ara, aquesta funció l’exercirà Marc Gallardo, a les oficines del club des de fa dos anys i que substitueix Nil Duarte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)