Lliga femenina

Canvi de plans

L’Spar Girona, que demà té el seu primer amistós, no farà l’estada a Camprodon

L’estada que l’Spar Girona havia de fer la setmana que ve a Camprodon queda en paper mullat per la impossibilitat de l’Uni de trobar un rival per al dia 18, el cap de setmana abans de l’inici de la Lliga Femenina. El club treballa per tancar una altra destinació, després que la negativa del Barça CBS a jugar al Pirineu oriental acabés precipitant el canvi de plans. L’equip de Laura Antoja, que aquest migdia es presenta a Calonge i Sant Antoni, té tot just demà el primer amistós. És contra el Latas (19 h), amb qui s’havia vist les cares en l’Eurocopa –semifinals– i en un amistós a Palamós el 2019, i a l’Eurolliga el curs 2019/20 –la primera victòria gironina a la màxima competició com a visitant és a Montpeller.

Dos podis al 3x3

Sandra Ygueravide i Giedre Labuckiene van tancar ahir la seva participació al campionat d’Europa de 3x3, a Jerusalem. Les dues jugadores de l’Spar es van creuar en una semifinal que Espanya va guanyar per 21-6, i la pivot va aconseguir el bronze amb Lituània en el partit pel tercer lloc contra Portugal. En la final entre la selecció espanyola, que havia guanyat l’or el 2021 –a més d’Ygueravide hi havia la també jugadora del Girona 3x3, Vega Gimeno (10 punts)– i els Països Baixos, la victòria va ser per al conjunt neerlandès per 21-18.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)