Lliga femenina

El primer salt inicial

L’Spar Girona obre el calendari d’amistosos aquest vespre contra el Latas (19 h) a Calonge, on ahir es va presentar en el castell

L’Spar Girona té aquest vespre a Calonge i Sant Antoni el seu primer amistós de la pretemporada, contra el Latas, en la que serà la primera posada en escena del projecte liderat a la banqueta per Laura Antoja, que ha convocat Sandra Ygueravide i Giedre Labuckiene –plata i bronze en l’europeu de 3x3 dijous a Jerusalem– i que només té les baixes de les jugadores que són a la WNBA: Kelsey Mitchell i Morgan Bertsch. A més de la base valenciana, l’afició podrà veure per primer cop amb la samarreta de l’Uni Laura Peña, Ainhoa López, Marta Canella i Regan Magarity, a banda de les jugadores de la base, entre les quals Mama Sidiki (1,75 m, 2007)) i Lala Touré (1,86 m, 2008).

El rosa

La presentació al castell de Calonge va servir, ahir, per donar a conèixer la tercera samarreta de l’Spar Girona, que tal com va explicar Cayetano Pérez l’Uni durà aquesta pretemporada i en la Lliga Catalana. El president del club n’anunciava la posada a la venda al costat de Carlos Campmajor, regidor de l’Ajuntament calongí. “S’ha fet un bon conjunt i s’està treballant per conjuntar-lo, segur que gaudirem molt aquesta temporada”, va manifestar el màxim dirigent.

“Veurem un joc molt maco i que té molt a veure amb la identitat d’aquest club”, va afirmar Laia Palau, que va valorar la tasca de llarg recorregut que havia comportat la confecció de la plantilla, molt potent malgrat que serà el primer cop des del 2019 que no juga l’Eurolliga. “Els objectius són els del club: aconseguir que tot aquest talent sigui un equip”, va afirmar Antoja, que va destacar el treball del dia a dia com el camí per arribar a fer un joc vistós i que “totes les peces s’identifiquin amb la concepció col·lectiva”.

El BLMA juga, com l’Uni, l’Eurocopa. És la competició en què es van veure les cares per primer cop, el 2019, en la semifinal a doble partit que es va endur el conjunt occità, que fins ara és l’únic amistós que té programat l’Spar. El club treballa per fer-ne un altre la setmana que ve.

LA DADA

5
jugadores
del primer equip poden debutar avui: Peña, Ygueravide, López, Canella i Magarityi.
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)