Lliga femenina

L’Spar Girona es presenta a Calonge i Sant Antoni

L’Spar Girona 2023/24 fa les seves primeres passes a Calonge i Sant Antoni, on l’equip de Laura Antoja s’hi ha entrenat aquest divendres al matí per preparar-hi el seu primer amistós, demà amb el Latas (19 h) d’una banda; i l’Uni hi ha presentat la temporada i la seva tercera samarreta –rosa– al Castell; de l’altra.

Carlos Campmajor, regidor de Calonge i Sant Antoni, i Cayetano Pérez, el president del club, obrien l’acte posant en valor els atractius de la localitat. “S’ha fet un bon conjunt i s’està treballant per conjuntar-lo, segur que gaudirem molt aquesta temporada” manifestava el màxim dirigent de l’entitat.

Les jugadores han anat sortint una per una a l’escenari, incloses les de la base però sense les de la WNBA (Berstch i Michell) i les que ahir eren encara a Jerusalem en l’europeu de 3x3 (Ygueravide i Labuckiene). “Fa molt que preparem aquest equip amb molta estima i amor, no només aquest estiu” deia Laia Palau, que qualificava de brillant la plantilla que han confeccionat: “Veurem un joc molt maco i que té molt a veure amb l’identitat d’aquest club”. “Els objectius son els del club: aconseguir que tot aquest talent sigui un equip” apunta Laura Antoja, que es basa en el treball del dia a dia per fer un joc vistós i que totes les peces s’identifiquin amb la concepció col·lectiva.

“Seguiu animant a l’equip com cada any, ens esperen grans nits a Fontajau” era el missatge de Cayetano Pérez, que en referència la tercera samarreta, que l’equip durà en la pretemporada i la Lliga Catalana, afirmava que ja es pot comprar al lloc web del club.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)