ACB

Vila també jugarà amb una fèrula

Bàsquet. ACB. Juani Marcos passarà per la sala d’operacions aquest matí i és dubte seriós per al partit contra el Madrid; Èric Vila es va fracturar el dit polze la setmana passada –el mateix dia que l’argentí– i jugarà amb una fèrula els pròxims partits

L’aler del Bàsquet Girona Èric Vila (2,09m, 1998) es va fracturar el polze la setmana passada durant un entrenament i haurà de jugar diumenge a Fontajau contra el Madrid (18.30 h) amb una fèrula en un dit com el seu company Juani Marcos, que ja fa dues jornades que surt a la pista amb aquest condicionant i acreditant un molt bon rendiment. L’argentí, però, avui passa per la sala d’operacions i és dubte seriós per diumenge. Vila ha jugat una mitjana de 7:31 minuts, amb 4,7 punts, 2 rebots i una valoració de 5,7. El Girona, segon, arriba al duel contra els blanc engrescadíssim pel seu inici de lliga impecable amb 3/3. En aquest sentit, ahir Fjellerup i Sorolla, en un acte social del club, van parlar del bon moment que viu l’equip abans de rebre el Madrid a Fontajau. “Sabem que haurem de donar el cent per cent com cada partit, si no costarà que ens surtin les coses”, va dir Fjellerup. “Juguem amb un joc molt enèrgic, en què correm molt. Hem de fer molts esforços seguits i molts equips de la lliga no ho poden aguantar. Jo haig de continuar amb la mateixa línia, hi haurà dies de tot, esperem que la regularitat sigui per a bé”, va afegir-hi el pivot de Tortosa. Els dos jugadors van parlar de la importància de Fontajau i el treball dia rere dia. “No podem parlar de copa, hem de pensar en la millora”, va dir l’escorta argentí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)