Lliga femenina

Erjavec impulsa la segona victòria del Barça CBS (59-53)

La jugadora croata, amb 18 punts i 17 de valoració, ha revolucionat el joc en el tercer quart i ha estat clau en el triomf contra el Kutxabank Araski

El Barça CBS ha superat el Kutxabanc Araski amb autoritat (59-53) i ha segellat la segona victòria en quatre jornades de lliga, la segona al Pavelló Juan Carlos Navarro. La croata Karla Erjavec (18 punts i 17 de valoració) ha revolucionat el joc en el tercer quart i ha impulsat un parcial de 19-9 que ha marcat el desenllaç final del partit.

Després d’un primer quart anivellat (16-16), el Kutxabank Araski ha posat una marxa més i ha obert forat en el marcador (20-27). La intensitat defensiva del conjunt basc, amb bons minuts de la base Melisa Gretter, li ha permès recuperar pilotes i anotar amb facilitat en transició. Després d’un temps mort d’Isaac Fernández, l’equip blaugrana ha pogut frenar l’empenta del rival i arribar al descans amb un resultat més ajustat (24-27).

L’encert i l’energia de Karla Erjavec ha capgirat el guió del partit després de la represa. El Barça CBS ha accelerat el ritme, tant en defensa com en atac, i anotant en transició ha segellat un parcial de 14-0 per obtenir una màxima renda de 10 punts (38-28). El Kutxabanc ha aturat la dinàmica amb un parell de triples, però no ha pogut evitar arribar a l’últim període amb 7 punts de desavantatge (43-36). La jugadora croata allargava el seu estat de gràcia en els últims minuts i amb 4 punts consecutius tornava a consolidar la renda local en els dos dígits. La base veneçolana Roselis Silva, fitxada aquesta mateixa setmana, també s’ha afegit a la festa i amb una cistella en contraatac elevava les diferències fins als 15 punts (53-38). El Kutxabank ha reaccionat, s’ha tornat a situar per sota dels 10 punts, però en cap cas ha posat en perill la victòria local i continua sense puntuar després de quatre partits de lliga.