Lliga femenina

La islandesa Sara Rún es desvincula del Cadí la Seu

L’alera islandesa Sara Rún Hinriksdóttir (1,85 m, 1996) no seguirà al Cadí La Seu després d’arribar a un acord amb el club lleidatà per a la seva desvinculació. La jugadora, nascuda a Reykjavík fa 27 anys, va arribar aquest estiu procedent del Faenza Basket de la Sèrie A1 italiana i va jugar un total de 10 partits a la Lliga Femenina Endesa en què va fer una mitjana de 2,8 punts, 1 rebot i 1,7 crèdits de valoració en 7 minuts i 41 segons de mitjana.

A l’Eurocopa femenina, va anotar 5,3 punts, 2 rebots, amb un 5,5 de valoració en 11,4 minuts de mitjana. Rún és la segona jugadora fitxada a l’estiu pel Cadí La Seu que deixa l’equip. La primera va ser Cameron Swartz. La islandesa s’uneix a les baixes per lesió de Montse Brotons, Leigha Brown i Júlia Soler amb vista al partit d’anada dels vuitens de final de l’Eurocopa que el Cadí La Seu disputarà dimecres contra l’Uni Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)