Lliga femenina

Ygueravide: “Anem a Huelva per arribar a la final”

La capitana de l’Spar Girona, Sandra Ygueravide, i la catalana Ainhoa López, han parlat en la prèvia dels quarts de final de la Copa de la Reina contra el Movitar Estudiantes: “És un equip molt dur. Nosaltres haurem d’igualar aquesta duresa i no adaptar-nos al que elles vulguin. És cert que ara a la lliga també tenim aquesta situació de competitivitat amb Estudiantes i serà l’eliminatòria més complicada de quarts. Hem d’intentar tenir la mateixa mentalitat que vam tenir a Madrid, al Magariños”, ha dit Ygueravide. Durant l’última sessió Regan Magarity ha tingut un procés gripal i no ha pogut entrenar, això no obstant no és baixa pel viatge de demà cap a Huelva. L’equip sortirà a les vuit del matí cap a Barcelona i després de combinar bus i avió, arribarà cap a les tres de la tarda a Punta Umbría, un poble costaner prop de Huelva i on s’allotjarà la plantilla de Roberto Iñiguez que no ha pogut assistir a la roda de premsa prèvia per motius personals.

La copa pot ser un bon moment per reivindicar-se?

Ygueravide “La idea és sortir a guanyar i per fer-ho has d’anar partit a partit contra els millors equips. El primer es l’Estudiantes i el següent podria ser València. La nostra idea i la nostra ment és arribar a la final, però abans hi haurà molta feina”.

La Copa, una competició especial

Sandra Ygueravide: “La idea no es perdre a quarts, la copa és la mes especial per a totes els equips i per a totes les aficions. Com representa tant a dins com a fora aquesta competició fa que tot sigui molt més especial. L’últim any es va veure una copa on hi va anar molta gent i es va gaudir moltíssim”. La capitana de l’Uni Girona és de les jugadores amb més copes al seu historial de l’equip i així ho ha volgut transmetre al vestidor: “El més important, sobretot, és gaudir-la. L’ambient és diferent el que vivim dia rere dia, jugar una copa és molt especial, sobretot tenir la mentalitat que podem competir a qualsevol equip. Estem allà per arribar a la final”, ha dit Ygueravide que també ha informat que totes dotze jugadores viatjaran i, si res es canvia, estaran disponibles per jugar.

Una possible plaça d’Eurolliga que no és segura

Aquest any, la copa és la quarta opció de les tres places que hi ha per accedir a l’Eurolliga. Una opció que per força respecte els altres anys: ”Pot ser sí que es perd una mica de competitivitat, però al guanyar-la et dona aquesta sensació positiva en el tram final de temporada i sempre mantens l’opció de classificar-te fins al final de curs. No crec que li donis menys importància”, ha explicat la valenciana.

El pla de partit a la copa

Ainhoa López: “Hem de fer el nostre partit, tenir la mentalitat clara que cada partit és un món. La Copa té aquesta gràcia, aquest format. I cada equip et poc guanyar”, ha dit la jugadora catalana.

Unió al vestidor

Ainhoa López: “Els moments durs que hem passat ha fet que l’equip s’unís més i ara posem totes les forces disponibles per aquesta competició. Volem guanyar per donar alegries a la nostra afició que sempre està al nostra costat. Si volem arribar a la final, el nivell d’exigència serà molt alt i competitivitat. Tenim mentalitat guanyadora, com en el darrer enfrontament”, ha dit.

Una copa a Huelva, lluny de casa

Ainhoa López: “ És cert que a nivell d’ubicació no és tan accessible com a altres llocs, però n’estic segur que molta gent estarà disponible per venir. Hi ha moltes copes, la passada poc més a dir, tota la gent que hi va anar va ser increïble. Serà difícil igualar-la i a més en un pavelló que no hi cap tant gent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)