Lliga femenina

Magarity, Ortiz i Mestres, entre les candidates a MVP

Queralt Casas (València), Rosó Buch (Gernika), Júlia Soler (Cadí) i Paula Ginzo (Barça) també estan nominades

Regan Magarity (1,90, 1996) en la categoria absoluta juntament amb Leo Fiebich (Casademont) i Sika Koné (Avenida), d’una banda, i Mariona Ortiz (1,83 m, 1992) i Gala Mestres (1,85 m, 1994) en la categoria de jugadora estatal amb Raquel Carrera completant les candidates aspiren a ser les MVP de la Lliga Femenina 2023/24. La base del Casademont Saragossa i l’alera del Baxi Ferrol formen part també de les possibles 9 millors jugadores exteriors, entre les quals hi apareixen Queralt Casas (València) i Rosó Buch (Gernika). Entre les interiors, a més de la sueca de l’Spar Girona també hi ha Paula Ginzo Barça CBS), mentre Júlia Soler (Cadí) és una de les quatre aspirants a jugadora revelació.

La FEB té obert el període de votacions per als aficionats fins aquest divendres a la tarda (18 h) i els premis es faran públics la setmana que ve després que els entrenadors de la lliga, les capitanes i els membres d’un comitè d’experts de l’Área Deportiva de la FEB i el patrocinador de la competició que posa el seu nom a la lliga hi diguin també la seva, sense que s’especifiqui en quin percentatge.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)