ACB

Gabe York fitxa pel Bàsquet Girona

El base americà, amb una gran experiència a Europa, arriba al conjunt català per substituir Kenny Chery

El Bàsquet Girona té un nou jugador en les seves files per a la resta de la temporada. Gabriel Russel York és nou jugador de l’equip gironí, com a relleu de Kenny Chery, lesionat de gravetat. El base americà va néixer a West Covina, Califòrnia, l’any 1993. Amb un 1,91 d’alçada, el seu últim equip ha estat l’Ignite de la G-League, la lliga de desenvolupament de l’NBA.

En la divisió de desenvolupament de la competició més important de bàsquet en el món, en aquesta última temporada, els números han estat bastant positius per al californià. De mitjana, Gabe York ha fet 15,9 punts, 4,7 rebots i 3,5 assistències per part.

A més de la seva participació en l’Ignite, també ha estat en equips americans com el Birmingham Squadron, Osceola Magic i Indiana Mad Ants, sent aquest últim un equip vinculat amb els Indiana Pacers de l’NBA. Aquest vincle entre les dues estructures li va permetre debutar als Pacers en la lliga més important del món durant la temporada 21/22.

Més enllà de jugar als Estats Units, Russel també té experiència en competicions europees. L’estatunidenc ha jugat a Itàlia amb el Vanoli Cremona durant la temporada 16/17. Però no és l’única lliga del Vell Continent que ha estat present el base. I és que Russel també ha jugat en lligues com l’alemanya, grega, francesa o la lliga d’Israel.

Amb aquest fitxatge, el Bàsquet Girona ha cobert amb rapidesa la baixa de Kenny Chery, que va patir una lesió important en el genoll en el darrer partit de l’equip gironí davant el Lenovo Tenerife.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)